Нашият адрес
с.Зафирово общ.Главиница обл.Силистра
Контакти
+359 883 363 000; +359 896 623 087
Back

За нас

Възможности

100% органични торове и смеси за увеличаване на качеството и добива.

Всички продукти на Прима Органик са комбинация от различни органични компоненти и смеси, които максимално увеличават добивите на реколтата, подпомагат отглеждането на житни култури, зеленчукови култури, разсадопроизводство, цветя, овощни, лозови, ягодоплодни култури и розови насаждения.

Prima Organic е запазена търговска марка на ЗП”Мирослав Димитров”. Основния предмет на дейност на фирмата ни е насочен в производството и разпространение на Биотор, получена с помощта на Червен калифорнийски червей, при преработването на органични отпадъци. Фермата се на мира в с. Зафирово, община Главиница, област Силистра. Създадена е през 2010г. с големина 8 дкр. , на която са разположени над 1300 кв. м легла с Червен Калифорнийски червеи. Оттогава насам ние целенасочено инвестираме в машини, съоръжения, увеличаване на производствената база, лабораторни изследвания, разширяване на продуктовата гама и всичко това с една, единствена цел – подобряването качеството на продуктите, които предлагаме. Резултатите, които постигаме са на база многократните изпитвания, които извършваме при отглеждането на червения калифорнийски червей. Това, което ни отличава от многото други производители на българския пазар, е, че предлаганата от нас информация е съставена изцяло на базата на дългогодишния практически опит на доказали се хора в бранша. Стремим се да предлагаме продукти с по-високо качество, като за целта сме установили трайни делови контакти с редица реномирани учебни и научни лаборатории, както в страната, така и в чужбина.

Стратегията ни се базира на прецизния подбор на суровините, които използваме за нашите продукти, само от надеждни ферми и стопанства за отглеждане на животни по европейски стандарт. Освен оборски тор ние внасяме, като готова храна на нашите червеи предварително приготвена органична смес, по определена рецепта. Сместа се обработва определен период от време, преди да се предостави на червеите за пълното и преработване в най-качествения и обогатен органичен тор, който доставя всички необходими хранителни вещества за растенията. Ние от Prima Organic не правим компромис с качеството.

 

Екипът ни е изграден от професионалисти, хора готови винаги да откликнат на нуждите Ви!

100% органични торове

произведени в България

all_products
Биотор, Течен органичен тор, Торо-торфени смеси

БИОТОР

ОТ КАЛИФОРНИЙСКИ ЧЕРВЕЙ

ТЕЧЕН

ОРГАНИЧЕН ТОР

ТЕЧЕН

МИКРОБИАЛЕН ТОР

Защо да изберете продуктите на Prima Organic?

Свържете се с вашия доверен партньор.

+359 883 363 000

primaorganicbg@gmail.com

PrimaOrganic.eu